ACT för unga, Louise Hayes 1+1 dag

Boosta ditt arbete med acceptans och mindfulness för unga vuxna (16-29 år). Hjälp dem
att möta svårigheter och nå sin potential.

Louise Hayes 1+1 dag, 27-28 april 2023 

En kreativ och interaktiv workshop för dig som arbetar med unga vuxna mellan 16 och 29 år. Vi lever nu mer än någonsin i en värld av osäkerhet och förändring. Hur vi anpassar oss i denna tid är en fråga som vi alla ställs inför. I det här sammanhanget är DNA-v, som är en tillväxtmodell inom Acceptance and Commitment Therapy, ett befriande sätt att närma dig ditt arbete med äldre ungdomar och unga vuxna. Den här workshopen kommer att leverera en tydlig, inspirerande och lätt tillämpad förändringsmodell för att hjälpa människor att möta motgångar och att växa.

Workshopen bygger på erfarenheterna från flera års skrivande av hennes ny bok ”What Makes You Stronger: How to Thrive in the Face of Change and Uncertainty Using Acceptance and Commitment Therapy, som släpptes i juli 2022. DNA-v står som en robust modell för mänsklig förändring baserad på ACT och visar mer allmänt hur man kan använda evolutionsvetenskap för att hjälpa människor att anpassa sig och växa. Workshopen passar yrkesverksamma som arbetar med vuxna i alla miljöer, inklusive coaching, utbildning och rådgivning.

Om Louise
Louise Hayes är en av de mest erfarna klinikerna i arbetet med ACT i världen. Louise bedriver forskning om acceptans och mindfulnessmetoder och har utvecklat ACT-modellen för växande som kallas DNA-v. Hon är ACT-utbildare och tidigare ordförande för ACBS samt medförfattare till bland annat “Get Out of Your Mind and into your Life for Teenagers” och “The Thriving Adolescent”.

Hennes nyaste bok är för vuxna, “What Makes Your Stronger”. Denna workshop kommer att baseras på detta innovativa verk. Louise är också certifierad buddhistisk meditationslärare och aktiv i en ideell förening i Nepal som hjälper till att utbilda barn i avlägsna samhällen. Hon tar också med yrkesverksamma på mindfulnessresor.

Mer information om Louise finns på louisehayes.com.au eller dnav.international.
Workshopen kommer att hållas på engelska.

Workshopen 1+1 dag
Du kan välja att gå en dag eller två dagar. Om du har deltagit i Louises tidigare workshops kommer detta att vara helt nytt material.

Dag 1 kommer att vara en introduktionsdag till modellen DNA-V så som den kan tillämpas på
personer 16-29 år (och oss själva)
Dag 1 innehåller superenkla steg som inkluderar:
– Enkla grafiskt illustrerade bilder som hjälper dina klienter att ta steg
– Hur du hjälper dina klienter att ändra sina beteenden
– Hur man bygger upp vitalitet och styrka i livet
– Hur man skapar varma terapeutiska relationer

Dag 2 – fördjupning
Dag 2 kommer att vara en fördjupning i att utveckla en självkänsla som är djupgående och medkännande men som också kan vara öppen för sårbarheter. Vi kommer också att dyka ner i att stärka våra relationer och vår koppling till vårt samhälle och världen. Under dag 2 kommer du att få öva på fler färdigheter och tekniker. Djupare, mer djupgående inlärning som inkluderar:
– Att bli starkare inombords genom att utforska vårt jag som: sårbart, konceptuellt, medkännande, presterande och djupt
– Att lära dig hur du kan hjälpa människor att förstå sin sociala historia och bygga relationer som bygger på flexibilitet och medkänsla
– Hur unga människor kan möta de yttre förändringarna i vår värld

Pris:
Dag 1, 27 april: 3000:- ex. moms
Dag 1+2, 27-28 april: 5000:- ex. moms
Tider: 9.30-16.00 båda dagar
Plats: Ersta Konferens, Erstagatan 1K, Stockholm

Anmälan
Anmäl dig i formuläret här nedan. OBS att anmälan är bindande.
Sista anmälningsdag:
18 april 2023.

  Namn: *

  E-post: *

  Mobil: *

  Fakturaadress inkl ev. referensnr och e-fakturareferens (för kurskostnad): *

  Ev e-post för faktura:

  Om din arbetsgivare vill att vi skickar E-faktura (alla regioner och kommuner), vänligen uppge organisationsnummer och eventuellt GLN-nummer:

  Vad är din yrkestitel/utbildning?:

  Välj ett alternativ för vilken utbildning du vill gå: *

  Övriga meddelanden (allergier/kostval):

  För vidare frågor hör av dig till Daniel Ek.