Booster 8 oktober

Stärk dina och dina klienters relationer – 1 dag med fokus på relationer

8 Oktober, online, Daniel Ek & Fredrik Livheim

Obs, boostern är ombokad till endast en dag online till ett reducerat pris (se pris här nedan).

Samlad forskning över decennier talar ett tydligt språk: Starka relationer toppar listan över vad som gör oss människor lyckliga och vad som får oss att leva längre och friskare liv. Ändå lyser böcker om hur man stärker vänskapsrelationer med sin frånvaro i bokhyllorna.

Vilka byggstenar är det som skapar vänskap? Vad gör att vissa vänskapsrelationer håller över tid medan andra rinner ut i sanden? Hur kan vi fördjupa kontakten till någon vi redan känt i dagar och år? Hur kan vi hantera sprickor som uppstår i vänskap och varför är medvetenhet, mod och välvilja så viktiga för att skapa djupare kontakt?

Daniel Ek är leg. psykolog som de senaste åren förkovrat sig i konsten att stärka och fördjupa sina vänskapsrelationer. Tillsammans med hjärnforskare Pär Flodin och psykolog Frida Bern Andersson har han författat boken “Länge leve vänner – forskning och färdigheter för att stärka dina vänskapsrelationer” som släpps 27e augusti via Natur & Kultur.

Fokus är praktiska övningar för att stärka relationer genom att öka medvetenhet, mod och välvilja. Övningarna kommer från bland annat Mindfulness, FAP (Functional Analytic Psychotherapy), Non Violent Communication och Authentic Relating och vilar på en kontextuell förståelse. 

 • Fördjupning och praktisk träning med Daniel Ek.
 • Föreläsning, övning och nytt på ACT forskningsfronten och 29k med Daniel Ek och Fredrik Livheim

8 oktober, 9.00 – 17.00

9.00-10.00 Första timmen är enbart för dig som är utbildad i manualen ”ACT att hantera stress och främja hälsa.” Uppdateringar och återkoppling kring hur det gått med kurser, problemlösning tillsammans, nytt från Livskompass m.m.

10.15-11.00 Fredrik berättar om vad som är nytt på 29k och ACT-forskning.

11.15 – 12.15 Daniel föreläser om nycklar för att stärka relationer, ensamheten i Sverige och initiativ för att stärka den sociala folkhälsan. 

13.30 – 16.30 Övningar i konsten att stärka relationer med hjälp av medvetenhet, mod och välvilja. 

Pris
1700:- ex moms

Plats
Online. Eventet kommer att ske online. Länk skickas ut i god tid innan.

Anmäl dig här

  Namn: *

  E-post: *

  Telefon: *

  Fakturaadress med ev referensnr: *

  Ev e-post för faktura:

  Om din arbetsgivare vill att vi skickar E-faktura, vänligen uppge organisationsnummer och eventuellt GLN-nummer:

  Allergier eller kostval:

  Övriga meddelanden: