Påfyllnadsdag för utbildade ACT-gruppledare

ACT och idrott
&
ACT och beteendeanalys

Workshop med Tobias Lundgren den 16:e September

tobbeInnehåll
09.30-12.00
Erfarenheter av vårt ACT-gruppformat för olika målgrupper samt Nytt på ACT-fronten.
13.00-16.00 Tobias Lundgren – ACT och idrott, samt beteendeanalys ur ett ACT-perspektiv.
Plats: Erstagatan 1K, Ersta Konferens, Stockholm
Kostnad: 1500:-
Anmälan: Genom formuläret här nedan

 

 

Lite i innehållet under dagen…

Förmiddagen, 9.30-12.00:
Förmiddagen leds av Fredrik Livheim & Daniel Ek. Vi kommer bland annat att gå igenom spännande saker som händer på ACT-fronten allmänt i världen och i Sverige. Vi kommer även att sammanfatta spännande saker som händer just kring vårt ACT-gruppformat, t.ex ny självhjälpsbok, digitala lösningar samt färdiga pågående studier på vårt svenska ACT-format. Vi kommer även att ägna tid till att lyssna till era erfarenheter angående hur ni anpassat manualen till olika målgrupper. Har du jobbat med ACT-gruppformatet kring några av dessa områden, eller något annat särskilt område du skulle kunna tänka dig att återkoppla kring, vänligen hör av dig till daniel.p.ek@gmail.com. Tanken är att du och ev. kollega får ca 5-20 min att berätta hur ni anpassat manualen och hur ni upplever det fungerat. Områden skulle kunna vara dessa men har du annat specifikt område så är det lika intressant:

Skola (t.ex högstadiet, gymnasiet, studenthälsa)
Utmattningssyndrom
Vårdcentral
Idrott
Beroende
Smärta
Diabetes
Autism
Suicidprevention

Eftermiddagen, 13.00-16.00:
Eftermiddagen leds av Tobias Lundgren. Tobias är internationellt erkänd ACT-trainer, har doktorerat på ACT och har tillsammans med kollegor skrivit böckerna ”Living beyond your pain”, ”Släpp taget om smärtan” och ”The art and science of valuing in psychotherapy”. För närvarande jobbar Tobias som enhetschef vid KI för Kompetenscentrum för psykoterapi.

Tobias kommer att ge vägledning kring hur man kan göra fallkonceptualisering (beteendeanalys) ur ett ACT-perspektiv. Tobias kommer även att dela med sig av sina erfarenheter av att jobba med ACT för elitidrottare.

Anmälningsformulär

  Namn: *

  E-post: *

  Telefon: *

  Fakturaadress med ev referensnr: *

  Övriga meddelanden:

  Kontakt
  Om du har frågor vänligen kontakta Daniel Ek på daniel.p.ek@gmail.com.