ACT samtalskort

För att beställa ACT samtalskort på svenska, fyll i formuläret längst ner på den här sidan.

Norska ACT samtalskort
Om du vill beställa eller printa ut ACT samtalskort på norska, klicka här.

ACT samtalskort är ett terapeutiskt verktyg för att arbeta med livsriktningar enligt Acceptence and Commitment Therapy. Korten skapar och utvecklar meningsfulla perspektiv på livet och passar både ungdomar och vuxna.

Korten kan användas genom att exempelvis lägga ut 8-10 kort och utforska vilka kort klienten tycker är lockande att fördjupa sig i. På länken nedan finns en introduktion hur du kan arbeta med ACT samtalskort:
Introduktion ACT samtalskort

Dr. Louise Hayes som utvecklat korten har valt att dela med sig av dessa utan ersättning, hennes förhoppning är istället att användare donerar pengar till ett sjukhus i Nepal. För att läsa mer om sjukhuset klicka här.

Om ni vill använda ACT samtalskort rekommenderar vi att ni beställer de färdiga och proffsiga kortlekarna via beställningsformuläret nedan. Om du mot all förmodan vill testa att göra en egen kortlek kan du ladda ner hela kortleken och själv skriva ut via länken här nedan. Om du skriver ut det här dokumentet dubbelsidigt så blir det fram- och baksida när du klipper ut korten. Skriv i så fall ut korten på tjockt papper.
Om ni skriver ut egna kortlekar föreslår vi att ni donerar minst 10,00 kr per kortlek till sjukhuset i Nepal.
ACT samtalskort

Tomma samtalskort
På länken nedan kan du ladda ner tomma samtalskort som man själv kan fylla i. Om du skriver ut det här dokumentet dubbelsidigt så blir det fram- och baksida när du klipper ut korten. Skriv ut korten på tjockt papper så att det blir ok kvalitet på dem.
9_tomma_kort

Styrkekort
Helena Swende och Magdalena Mroczek har varit så vänliga att översätta Louise Hayes ACT-styrkekort till svenska. Ladda ner filerna här nedan, skriv ut och klipp. Styrkekorten fungerar bra att använda både med ungdomar och vuxna.
Styrkekort vågräta
Styrkekort lodräta

Kortleken, som innehåller 72 olika kort, kostar 132,50 inklusive moms, frakt och donation om 10,00 kr per kortlek till sjukhuset i Nepal. Faktura för betalning medföljer vid leverans av kortlekar. Normal leveranstid är ca 1 vecka. Vid övriga frågor kring leverans eller andra funderingar, kontakta livskompass@gmail.com.

Fyll i formuläret nedan för att beställa ACT samtalskort.

  Antal kortlekar: *

  Namn på leveransmottagare: *

  Institution/Företag: (gäller ej privatperson)

  Fullständig adress som kortlekarna ska skickas till (leveransadress): *

  Fullständig adress som fakturan ska skickas till (fakturaadress inkl ev referensnummer): *

  Ev e-post för faktura:

  Om din arbetsgivare vill att vi skickar E-faktura, vänligen uppge organisationsnummer och eventuellt GLN-nummer:

  Telefonnummer till dig som beställt för att kunna ta kontakt vid behov: *

  Din E-post: *

  Övriga meddelanden: